0

Retourneren

Ruilen?

Bent u na ontvangst van het artikel niet helemaal tevreden? Of heeft u de verkeerde maat besteld? Dan kunt u het product ruilen. Stuur het artikel in de originele verpakking en gefrankeerd terug naar Hypo Fryslân. Voeg (een kopie van) de factuur of bon toe.
(Zonder factuur of bon kan het product niet geruild worden).

Retouradres

Stuur binnen 14 dagen de retour naar onderstaande adres:

Hypo Fryslân
Hamsterpein 1
9289 KC Drogeham

Niet goed, Geld Terug Garantie

Wanneer de bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen of u heeft een verkeerd product besteld, dan kunt u de producten binnen 14 dagen in de originele verpakking, schoon, vrij van paardenhaar, ongebruikt en voldoende gefrankeerd retour sturen.

Retourzending van artikelen is voor uw rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.

Voldoet uw retourzending aan de voorwaarden dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk, docht uiterlijk binnen 30 dagen naar terugzending of herroeping, terugbetalen. De door Hypo Fryslân in rekening gebrachte verzendkosten worden ingehouden op het terug te storten bedrag. Bij een bestelling boven de € 75,00 waarbij een deel van de bestelling wordt teruggezonden, zullen de verzendkosten alsnog in rekening worden gebracht wanneer de totale waarde van de bestelling na retour zenden minder dan € 75,00 bedraagt.

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat u een verkeerd product ontvangt. In dat geval dient u altijd contact op te nemen met ons via e-mail info@hypofryslan.nl. Wanneer de door Hypo Fryslân afgeleverde artikelen niet binnen de "zichttermijn" van 14 dagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd.

Ruilen

Ruilen kan binnen 14 dagen. Het artikel dient door u voldoende gefrankeerd naar ons te worden verzonden. Indien u een ander, duurder product wilt ontvangen dient u eerst het restbedrag naar Hypo Fryslân over te maken. Het vervangende artikel zal vervolgens kosteloos naar u verzonden worden in Nederland. Retourzendingen vanuit het buitenland. Voor retourzendingen vanuit het buitenland gelden andere voorwaarden waarbij verzender zelf de kosten draagt. Let op! Uw retourzending buitenland kunnen pas in behandeling worden genomen na overleg.

Levering

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

Hypo Fryslân verzend standaard in Nederland. Al onze leveringen worden bezorgd door PostNL. Bent u niet thuis, geen probleem. Het pakket kan daarna nog drie weken lang door u afgehaald worden op het postkantoor bij u in de buurt. Indien u bijzondere vervoerswensen heeft, komen de extra kosten voor uw rekening. Alle bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd. De verzend- en behandelingskosten voor een bestelling onder de € 75,00 zijn. In Nederland € 6,95 en in overige EU landen € 13,00. In geval van volumineuze of zware bestellingen zijn de verzendkosten in overleg. De goederen reizen in uw opdracht en voor uw rekening en risico.

Bij bestellingen van meer dan € 75,00 zijn alle kosten van verzending in Nederland, voor rekening van Hypo Fryslân.

Dus gratis verzending vanaf € 75,00.

Vanaf het moment dat de bestelling is betaalt streven wij er naar U bestelling indien op voorraad de volgende werkdag te verzenden.

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 14 dagen na uw bestelling bij ons melden en wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw gedaan. De door Hypo Fryslân opgegeven levertijden zijn slechts indicatief.

Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

Betaalmogelijkheden

Bij ons kun je gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL. Het is net zo vertrouwd als internetbankieren, je hebt altijd overzicht en controle op je betaling het werkt eenvoudig via je persoonlijke internetbankieren, dus de betaling vindt plaats via je eigen bank. Na het winkelen op onze webshop sluit je je order af, vul je je gegevens in en geef je aan hoe je wilt betalen.

U betaalt vooraf door het totaalbedrag over te maken op onze bankrekeningnummer NL94RABO0142312398 t.a.v. Hypo Fryslân te Drogeham onder vermelding van Hypo Fryslân en het factuurnummer.

U kiest de betaalmethode zelf in de bestelprocedure van onze shop. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met info@hypofryslan.nl of bel naar 0512-331315.

Hypo Fryslân

Hamsterpein 1
9289 KC Drogeham
Telefoon: 0512 - 33 13 15
Fax: 0512 - 33 07 91
Email: info@hypofryslan.nl

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur